lørdag 14. mars 2009

Lørdag.

Helle sov hos meg i natt, korselig<3 Tok bussen kvart på 10 til stallen, tok ut hestane, og møkket Falco, Nam, Canyon & Bazzo sin boks, + kaninene sine bur;P På 45 minutter! *flinke*..

Kjørte ut med Bazzo, helle hoppa av etter en runde, for hun skulle hjelpe Iselin med å gjøre klar låven til Høyet kom klokka 15;) Kjørte noen runder med Bazzo i jogg, + en skritte runde rundt jordet!:) Tok han inn, og sæte han av, så satte han inn..

Henta Falco og sælte på han, Helle skulle ri Nam. Vi skiltes ved rakbanen, for skulle trene litt forskjellig i dag!:) Jeg tok det rolig på førsten, og jogga og skritta han myye.:) På slutten av turen, slapp jeg han to ganger oppover hele lørge i hurtig trav! Fløy avgåre, kjempe fin i dag, er i fin form nå! Ikke noe feiling, eller noe "Honking" i han nå, det er gøy!:) Jogga en siste gang opp hele rakbanen, så ikke den siste runden skulle være hurtig!:) Den ene gangen vi trava hurtig opp, fikk vi selskap! En som la seg i rygg, så vi var to!:) GØY!;P haha..

Tok Falco inn og sælte av han, og tokk på han tepper, og satte han ut i Bazzo sin paddock:) Bazzo var inne.. Etter en stund tok jeg hann inn igjen og børsta, og fiksa han så han ikke har stygge svette merker til i morgen når vi skal ut!:) Må jo være pene, vettø:P Haha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar